Monday, June 17, 2024
spot_img

Bruno e nxjerr Elvisën zbuluar…

- Advertisement -..

Në “Përputhen” Bruno dhe Alvisa u përballën me njëri-tjetrin. Bruno e pyeti ish-konkurrenten nëse është penduar në lidhje me zgjedhjet e saj, referuar Bashkimit, apo do bënte sërish të njëjtën zgjedhje po te kthehej pas.

“Po të njëjtën zgjedhje absolutisht”, u përgjigj Alvisa, duke thënë se sërish do dilte çift me Bashkimin sepse i pëlqejnë meshkujt e vendosur.

'Gënjen', Bruno përballet me Alvisën dhe e nxjerr

Ndërkohë Bruno u shpreh se jashtë “Përputhen” Alvisa i ka thënë se nuk do dilte çift me Bashkimin. “Gënjen. Dhe ti e di që gënjen. Nuk më pëlqen që ndryshon fjalët. Nuk më pëlqen që nuk je e sinqertë”, tha ai.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Për të mos u humbur

PO KERKONI APARTAMENT ME QERA DITORE?

X