Saturday, July 20, 2024
spot_img

Eleminime dhe deklarime sot në për’puthen zbuloni se çfarë do ndodhë???

- Advertisement -..

Sot ka për të qënë prime i fundit i për’puthen për këtë sezon dhe për këtë arsye Olsa ka vendosur që ta bëj sa me speciale këtë prime duke ftuar dhe dy çiftet Bruno dhe Ana si dhe Andi dhe Melisa.

Por le të kalojmë tek pjesa çfarë do të ndodh në për’puthen?

Kemi 3 kendeshin Astrit -Rrushe -Kristo ku do jetë Rrushja e cila do eleminoj Kriston .

Pas këtij veprimi Astriti do deklarohet për të.

Debate të forta sërisht do kemi në këtë prime të fundit.

Sot do kemi një përballje shumë të fortë midis Samiut dhe Mevlanit për Efin e cila mund të themi ka ngjasa që mos zgjedh asnjërin prej tyre pasi del me të dy në takim por prape së prapi se ndan mendjen.

Kjo gje do cojë në një debat midis tyre.

Gjithashtu do kemi dhe shumë pjesë të patransmetuara ku debati i madh është midis Efit dhe Arjanit pasi si gjithmonë Arjani i del në krahë Mevlanit.

Ndërsa me pas do kemi dhe një përballje Astriti -Kristo.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Për të mos u humbur

PO KERKONI APARTAMENT ME QERA DITORE?

X