Saturday, July 20, 2024
spot_img

Elita Rudi bëhet imazh i brendit ¨Active¨

- Advertisement -..

Moderatorja e njohur kosovare Elita Rudi bëhet imazh i brendit të njohur të Active Pelena. Së fundi, ajo është paraqitur në video-reklamën e fundit të realizuar nga Active Pelena.

Përmes rrjeteve sociale, Elita ka ndarë disa sekuenca gjatë realizimit të reklamës televizive si dhe imazhe gjatë nënshkrimit të marrëveshjes.

Brendi i njohur është zgjedhja e moderatorës së njohur Elita Rudi, dhe shumë prindërve që zgjedhin të rrisin fëmijën e tyre në rehati dhe produkte kualitative.

Brendi Active në treg gjendet me tri produkte: active pelena, faculeta të lagura dhe krem për bebe.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Për të mos u humbur

PO KERKONI APARTAMENT ME QERA DITORE?

X