Saturday, July 20, 2024
spot_img

Hetuesi privat i Amber Heard zbulon të vërtetën për Johnny Depp

- Advertisement -..

Një burrë që pretendon se është punësuar si hetues privat gjatë gjyqit për shpifjen e Amber Heard dhe Johnny Depp, ka zbuluar disa nga dëshmitë që ka mbledhur gjatë hetimeve të tij.

Paul Barresi thotë se ai u punësua nga avokatët e Amber Heard për të gjetur prova kundër Johnny Depp gjatë gjyqit të profilit të lartë.

Çështja gjyqësore u ngrit pasi Heard bëri akuza kundër Depp në një artikull për Washington Post në të cilin ajo përshkroi se ishte viktimë e abuzimit në familje.

Pavarësisht se nuk e emëroi Depp në mënyrë eksplicite në pjesë, ai u konsiderua mjaftueshëm i identifikueshëm për të ngritur një çështje shpifjeje kundër Heard.

Heard më pas paditi kundër Depp në shumën prej 100 milionë dollarësh, me çështja që po merrte vëmendje të gjerë mediatike.

Të gjitha llogaritë e pazgjidhura nga gjyqi besohet se janë shlyer deri në fund të vitit 2022.

Tani, hetuesi privat Paul Barresi ka zbuluar disa nga gjërat që i janë thënë gjatë punës për avokatët e Heard-it në librin e tij të vetëbotuar.

Në libër, 74-vjeçari zbuloi se ai ishte ngarkuar të gërmonte çdo provë që do ta vinte Depp në një dritë të keqe.

Pretendimet në libër përfshijnë citate që e përshkruajnë Depp si një “zotëri i zotërinjve” i cili nuk kishte “një kockë të keqe në trupin e tij”.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Për të mos u humbur

PO KERKONI APARTAMENT ME QERA DITORE?

X