Monday, June 24, 2024
spot_img

Ja ndryshimi që pësuan pas mbjelljes së flokëve disa nga meshkujt e famshëm shqiptar!

- Advertisement -..

Rënia e flokëve është një problem i madh sidomos për gjininë mashkullore.

Mbjellja e tyre viteve të fundit është shndërruar goxha në trend edhe tek fytyrat publike, të cilat padyshim kanë pësuar një ndryshim të madh duke rikthyer sërish flokët në kokën e tyre.

Naim Abazi

Naim Abazi në vitin 2019 erdhi me një ndryshim në pamje, ai mbolli flokët në njërën nga klinikat në Kosovë, rezultatin gjykojeni vetë.

22/04/2022

Para dhe pas! Ja ndryshimi që pësuan pas mbjelljes së flokëve disa nga meshkujt e famshëm shqiptar!

Rënia e flokëve është një problem i madh sidomos për gjininë mashkullore.

Mbjellja e tyre viteve të fundit është shndërruar goxha në trend edhe tek fytyrat publike, të cilat padyshim kanë pësuar një ndryshim të madh duke rikthyer sërish flokët në kokën e tyre.

Naim Abazi

Naim Abazi në vitin 2019 erdhi me një ndryshim në pamje, ai mbolli flokët në njërën nga klinikat në Kosovë, rezultatin gjykojeni vetë.

Arjan Konomi

Këtë sezonë të “Për’Puthen” opinionisti Arjan Konomi, kishte ardhur me një ndryshim në pamje,  ai ndryshoi stilin duke i mbjellë flokët, e ky ndryshim u përcoll me komente të shumta.

Gold Ag 

Trendit të mbjelljes së flokëve nuk i shpëtoi as reperi nga Presheva Gold Ag, në vitin 2019 rep-artisti erdhi me një ndryshim drastik në pamje dhe duke u dukur më ndryshe.

2Ton


Një tjetër reper që ka ndryshuar shumë pas mbjelljes së flokëve është edhe 2Ton.

Dj Pm 

Trendit të mbjellës së flokëve iu bashkëngjit edhe Pajtim Krasniqi ose ndryshe Dj Pm. Këtë ndërhyrje Pajtimi e bëri në nëntor të vitit të kaluar.

Granit Cana

Granit Cana që famën e mori nga pjesëmarrja e tij në reality-show “BBV” nuk arriti ti shpëtonte trendit të mbjelljës së flokëve, ku në shtator të vitit të kaluar bëri këtë ndërhyrje.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Për të mos u humbur

PO KERKONI APARTAMENT ME QERA DITORE?

X