Friday, June 14, 2024
spot_img

Këngëtari Bojken Lako dënohet me 3 vite burg

- Advertisement -..

Këngëtari dhe kantautori i njohur Bojken Lako është dënuar me 3 vite burg. Lako është dënuar për hapjen pa leje të disa dritareve në një ndërtesë që kishte marrë me qira dhe që do ta kthente në studio muzikore. Gjyqtari i Gjykatës së Tiranës, Besnik Hoxha e ka dënuar për kryerjen e veprës penale të “Ndërtimit të paligjshëm” për qëllime fitimi.

Duke përfituar nga gjykimi i shkurtuar, Bojken Lako është dënuar me 3 vite shërbim prove dhe i duhet të paguajë gjobën prej 500 mijë lekësh (të vjetra) ndaj IKMT.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Për të mos u humbur

PO KERKONI APARTAMENT ME QERA DITORE?

X