Friday, June 14, 2024
spot_img

Kështu mund të fitohet zemra e Megi Pojanit

- Advertisement -..

Megi Pojani për nga paraqitja duket se është femër provokative, por pjesën tjetër të saj rrall herë e shohim.

Ajo gjithmonë shfaqet si një femer e egër dhe e llastuar.

Mirëpo, shumë rrall shfaqet serioze.

Në një intervistë ka treguar se si mund ta fitoj dikush zemrën e saj.

“Me duaj sic jam, me gjithë të metat dhe të mirat që unë kam”- ka thënë Megi.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Për të mos u humbur

PO KERKONI APARTAMENT ME QERA DITORE?

X