Monday, June 24, 2024
spot_img

Modelet e flokëve që do të jenë trend gjatë pranverës- verë 2022

- Advertisement -..

Patjetër që sfilatat e javës së modës dhe koleksionet Pranverë/Verë 2022 sollën një pamje të përgjithshme për modelet e flokëve të cilat do të jenë të preferuarat e ketij viti.

1 – Stilimet me kapëse

Modelet e flokëve që do të jenë trend gjatë

2 – Topuz në fund të kokës

Modelet e flokëve që do të jenë trend gjatë

3 – Thjesht drejt

Modelet e flokëve që do të jenë trend gjatë

4 – Të kapura në pjesën e sipërme

Modelet e flokëve që do të jenë trend gjatë
Modelet e flokëve që do të jenë trend gjatë

5 – Të ndara në mes

Modelet e flokëve që do të jenë trend gjatë

6 – Kapje “e shkujdesur”

Modelet e flokëve që do të jenë trend gjatë

7 – Shall si aksesor

Modelet e flokëve që do të jenë trend gjatë

8 – Gërshetat

Modelet e flokëve që do të jenë trend gjatë
Modelet e flokëve që do të jenë trend gjatë

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Për të mos u humbur

PO KERKONI APARTAMENT ME QERA DITORE?

X