Monday, June 17, 2024
spot_img

Orinda dhe Turjani nuk po e zgjidhin dot, kujt i ngjan më shumë Atara?

- Advertisement -..

Diskutimet se kujt i ngjan më shumë Atara nuk mungojnë edhe në shtëpinë e Orindës me Turjanin. Kur të gjithë mendojnë se Atara është kopje e Turit, Orinda vendos të publikojë një foto kur ka qenë e vogël, e më pas një foto të vajzës, duke bërë të dukshme ngjashmërinë e madhe.

“Kur më thonë jam fiks si babi, qesh shumë me mamin”, ka shkruar Orinda krah fotos që ka sjellë postimin e radhës së Turjanit. Ky i fundit i ka kërkuar ndjekësve t’i thonë të gjithë se Atara i ngjan Orindës.

Nga postimet duket se dyshja nuk bie dakord për ngjashmërinë, por kjo nuk e shqetëson aspak Orindën e cila është e bindur se Atara është kopje e saj.

Mbas publikimit te fotove ka reaguar edhe Turjan Hysko ku shkruan se kane nje darke falas personat qe i shkruajne Orindes ne inboks qe Atara eshte kopja e saj.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Për të mos u humbur

PO KERKONI APARTAMENT ME QERA DITORE?

X