Friday, June 14, 2024
spot_img

Së shpejti ngjarja e vitit! Ja detajet rreth Met Gala 2023, eventit më të njohur të modës.

- Advertisement -..

Data e Met Gala 2023 po afrohet dhe siç ndodh gjithmonë, do të jetë një nga ngjarjet më të mëdha të vitit.

Ngjarja drejtohet nga Vogue dhe transmetimi i drejtpërdrejtë do të drejtohet nga aktori dhe producenti La La Anthony. Atij do t’i bashkohet edhe shkrimtari Derek Blasberg dhe Chloe Fineman e Saturday Night Live. Korrespondentja speciale do të jetë sërish Emma Chamberlain.

Ka gjithmonë një temë për Met Gala dhe këtë herë, për nder të stilistit të ndjerë të modës Karl Lagerfeld, kodi i veshjes është ‘Në nder të Karl…’

Met Gala po feston hapjen e ekspozitës së re pranverore të Institutit të Kostumeve, e cila është “Karl Lagerfeld: A Line of Beauty”. Ai është i ekspozuar në Muzeun Metropolitan të Artit nga 5 maji deri më 16 korrik.

Kur është Met Gala 2023?

Këtë vit, Met Gala do të mbahet të hënën, më 1 maj. Transmetimi i drejtpërdrejtë do të fillojë në orën 18:30 EST, pra në 3:30 pasdite PST.

Në orën 23:30 BST për ata në Mbretërinë e Bashkuar dhe Irlandë, dhe 00:30 CEST për shumicën e Evropës Perëndimore.

Si mund ta shikoni Met Gala 2023?

Transmetimi i drejtpërdrejtë për Met Gala 2023 po organizohet nga Vogue, mund ta ndiqni në webside-n e tyre si dhe do të transmetohet gjithashtu në faqet e tyre në YouTube, Instagram, Facebook dhe Twitter.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Për të mos u humbur

PO KERKONI APARTAMENT ME QERA DITORE?

X