Monday, June 17, 2024
spot_img

Si të shikoni “Story-t” në Instagram në mënyrë anonime

- Advertisement -..

Nëse dëshironi që të mbeteni anonim në Instagram, veçanërisht kur shikoni ‘story-t’ e të tjerëve, ky tekst është për ju. Opsioni Stories në Instagram është jashtëzakonisht i popullarizuar në platformën sociale sepse përdoruesit mund të postojnë foto dhe video që zhduken pas 24 orësh.

Por si të veproni kur doni të hapni ‘story-n’ e një personi që nuk e ndiqni dhe nuk dëshironi që emri juaj të shfaqet në listën e emrave që e kanë parë postimin? Ka një zgjidhje të thjeshtë për këtë. Hapni Instagramin në mënyrë që aplikacioni të përditësojë story-t më të fundit.

Më pas, shkoni te paneli i njoftimeve dhe aktivizoni “Airplane Mode”. Më pas mund t’i shikoni në mënyrë të sigurt të gjitha storie-t në mënyrë anonime. Vetëm mos harroni se do t’ju duhet të mbyllni aplikacionin përpara se të fikni “Airplane Mode”.

Ekziston gjithashtu një opsion që lejon t’i shihni story-t. Ndër më të njohurit janë AnonIGVieëer dhe StoriesDoën. Por, ky truk funksionon vetëm nëse profili është publik.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Për të mos u humbur

PO KERKONI APARTAMENT ME QERA DITORE?

X