Saturday, July 20, 2024
spot_img

3 shenja paralajmëruese që tregojnë se ai thjesht po luan me ju

- Advertisement -..

Ai është kaq simpatik dhe i mirë…Ai di si t’ju emocionojë. Por, mos ndoshta të gjitha këto po bëhen për një arsye të caktuar? 

3 shenja paralajmëruese që tregojnë se ai thjesht po luan me ju

1. Takimi i parë premton

Burrat e tillë e dinë saktësisht se çfarë duhet të thonë. Një burrë që luan me ndjenjat e një femre e di saktësisht se çfarë dëshiron të dëgjojë në takimin e parë. Ai do t’ju tregojë se sa i evoluar është. Ai do t’ju tregojë për rrugën shpirtërore në të cilën ka qenë. Do t’ju tregojë se si e ka shëruar fëmijën e tij të brendshëm. Dhe të gjitha këto do t’ju prekin në shpirt…apo jo?

2. Një burrë që është në të vërtetë partneri juaj do t’ju lejojë të tregoni veten, sepse ai dëshiron t’ju shohë ashtu siç jeni në të vërtetë

Ai nuk dëshiron që të luajë me ty, të të ndjekë apo ndonjë gjë tjetër, ai dëshiron që të të njohë në të gjitha aspektet e tua. Por, një mashkull që po luan me ju? Biseda me qëllim njohjeje ndalet, në fakt, biseda bëhet pak më seksuale në natyrë. Ai po ju angazhon pak me biseda dhe mesazhe të pista. Sapo të ndiejë se ju ka në një nivel emocional, sepse ai njeh një sasi të caktuar për gratë, ai do të përpiqet t’ju luajë seksualisht sa më shpejt të jetë e mundur. Njeriu i vërtetë me vibracione të larta.

3. Ai do të bjerë ndesh me fjalët e tij, nuk do të jetë i njëjti dy herë në bisedë

Herë pas herë ai bie ndesh me fjalët e tij, çfarë thotë tani, nuk e thotë pastaj. Ai do të fillojë të zhduket, në mënyrë që të jeni pikërisht ju që ta ndiqni. Kështu, atij i plotësohet egoja e tij për të qenë ai i cili josh në gjithë këtë situatë. Kjo lojë është mund të mos dallohet nga femrat, por duhet të bëheni pak të zgjuara në këto takime dhe mos e lejoni veten të përfundoni një lodër e tij. Tregojini se rregullat e lojës i bëni vetëm ju!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Për të mos u humbur

PO KERKONI APARTAMENT ME QERA DITORE?

X