Monday, June 24, 2024
spot_img

Gjërat që femrat i shikojnë si të çuditshme por janë mëse normale

- Advertisement -..

Femrat shpesh nuk arrijnë të kuptojnë ndryshimet që ndodhin me trupin e tyre dhe shqetësohen menjëherë.

Si këto më poshtë përshembull:

1-Ëndrrat erotike
Sado të çuditshme të jenë janë thjesht ëndrra,mos ndjeni turp pasi nuk ka asgjë të keqe.

2-Njëri gji më i madh se tjetri
Është krejtësisht normale që gjinjtë të mos kenë madhësi të njëjtë sepse ato nuk rriten në mënyrë të sinkronizuar.
Diferenca nuk është shumë e madhe ndaj ska asgjë për tu shqetësuar

3-Vaginë “jo e bukur”
Njëlloj siç ndryshojnë buzët e fytyrës nga njëri te tjetri kjo ndodh edhe me buzët vaginale dhe është totalisht normale.
Madje aroma që vjen nga vagina është krejtësisht normale nuk jeni ju e pisët, por është mënyra si funksionon trupi juaj.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Për të mos u humbur

PO KERKONI APARTAMENT ME QERA DITORE?

X